IniciPoliesportiuEsgrimaNúria Marco, Daniela Pinyol i Anaïs Pujol de la Sala Esgrima Amposta...

Núria Marco, Daniela Pinyol i Anaïs Pujol de la Sala Esgrima Amposta en la Tirada Nacional de Rànquing d’espasa d’Alcobendas

Núria Marco en divuitena posició, va ser la més destacada de les representants del Club Esgrima Amposta, que van competir en la Tirada de Rànquing Nacional, disputada al Pabellón Distrito Centro de Alcobendas, organitzada pel Club Esgrima Recreativo de Alcobendas, en la que van participar les 117 millors tiradores de l’estat espanyol. La victòria ha estat per a Sara Fernández Calleja (CELC Las Rozas), que ha derrotat en la final a Cèlia Ibañez Martin (Sala Armas Madrid). Les tres tiradores del club ampostí van superar les seus respectives poules.

Núria Marco va finalitzar divuitena, quedant exempta, en la primera eliminatòria, ha superat a Lucia Jañez (Club Esgrima Valladolid), 15-8, perdent amb Fabiana Bonito (CRE Alcobendas), 15-9. Daniela Pinyol ha estat quaranta-dosena.

S’ha imposat a Carla Espinosa (Sala Armas Burgos), 15-9 i ha perdut amb Laura Aznar (Sala Armas Madrid), 15-13. Anaís Pujol seixanta-dosena, guanya 15-14 a Elisa Martínez Vidal (Club Esgrima Corunya), i perd amb Mari Cruz Rodríguez García (Club Esgrima Santander).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

82 + = 86

Últimes notícies