IniciPoliesportiuRemNúria Puig i Júlia Ros en sexta posició en la final del...

Núria Puig i Júlia Ros en sexta posició en la final del dos sense timoner del Mundial sub-23

Núria Puig (CN Amposta) i Júlia Ros (Olimpic Barcelona), han ocupat la sexta posició en la final del dos sense timoner, del Campionat del Món sub-23 de rem que es disputa al riu Elba en la localitat txeca de Racine.

La parella catalana de la selecció espanyola no va tenir gaires opcions en la lluita pels metalls, en una regata on s’han complit els pronòstics, i es van penjar la medalla d’or les bessones Ivana i Josipa Jurkovic de Croàcia, amb 7’17″20, que partien com a clares favorites, i van dominar amb autoritat la regata. La medalla de plata ha estat per als Estats Units amb Caitlin Essr i Lucy Koven 7’19″79, i el bronze, per a les alemanyes Lena Sarassa i Hannah Reif, 7’22″39. En quarta i quinta posició respectivament han entrat Canadà, 7’25″25, i França, 7’31″65. Núria i Júlia han ocupat la quinta plaça fins a la meitat aproximadament de la regata, però no han pogut mantenir el ritme, finalitzant sextes amb 7’41″60

Panisello i Pagà a la final B

Les dos embarcacions amb remers ebrencs no van poder aconseguir l’obectiu de classificar-se per la lluita als llocs del podi, i hauran de conformar-se en disputar la final B, per decidir els llocs del sext al dotzè.

Dani Panisello (CR Tortosa) i Aleix Garcia Pujolar (CN Banyoles), s’han quedat molt prop, i en la semifinal on es classificaven els tres primers, van finalitzar en quarta posició, amb un temps de 6’20″00, per darrere d’Alemanya, 6’15″16; Grècia, 6’16″58 i 6’17″47. En quinta i sexta posició han entrat els components de les seleccions de Croàcia, 6’30″72 i Dinamarca, 6’33″99. Demà a les 9:45 competiran a la final B del doble escull, amb Dinamarca, França, Rússia, Croàcia i Romania.

El quatre sense timoner amb Àlex Pagà (CN Amposta), Manuel Jiménez (Circulo Labradores de Sevilla), Carlos González (CR Guadalquivir 86), i Unai Mielgo (Raspas del Embarcadero), han finalitzat en quinta posició de la seua semifinal, amb un temps de 6’11″36. Els tres primers que han accedit a la final A, han estat Canadà, 5’57″67; Bielorússia, 5’59″72 i Alemanya, 6’00″91. Quarta ha estat Suïssa, 6’02″24 i sexta, la República de Txèquia, 6’15″54. Demà a les 9:35 remaran la final B.