IniciEsportsObert el termini de presentació de candidatures a la Gala Esportiva Canareva...

Obert el termini de presentació de candidatures a la Gala Esportiva Canareva i Casenca 2022

Un any més, l’Ajuntament d’Alcanar ha organitzat la Gala Esportiva Canareva i Casenca, amb el suport de la Diputació de Tarragona. Es tracta d’un acte de reconeixement de tota la tasca que desenvolupen les entitats i associacions esportives del municipi, en el qual s’homenatjaran els esportistes que han destacat durant l’any 2022.

Prop d’un centenar d’esportistes rebran una medalla commemorativa en nom de l’Ajuntament i la Diputació de Tarragona,  amb una especial atenció als cinc grans premis: Esportista Local, Trajectòria Esportiva, Promesa Esportiva, Esdeveniment Esportiu i Millor Esportista i/o Membre de l’Entitat.

La Junta de Govern Local ha aprovat recentment les bases de la convocatòria d’aquesta novena edició, segons les quals poden optar a presentar-s’hi els esportistes locals i les entitats esportives locals, i també altres persones o entitats que estiguin relacionades amb el món de l’esport al municipi i els esportistes canareus que hagen continuat la seua carrera esportiva fora del municipi.

Després d’una aturada forçosa de dos anys, Jordi Bort, regidor d’Esports, espera revalidar l’èxit de l’edició anterior i explica que l’Ajuntament vol continuar fomentant l’esport en qualsevol disciplina, modalitat o lloc”. Per aquest motiu, “s’hi dona suport des de diferents àmbits,  siga amb la Gala Esportiva, les subvencions a entitats o els premis als esportistes locals, o siga amb actuacions concretes per a ampliar o millorar els espais esportius”.

Les persones i entitats interessades poden presentar la seva candidatura fins al dia 14 de març.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 20 = 25

Últimes notícies