IniciPoliesportiuEscacsOctava edició de l’Obert Ciutat d’Amposta a l’Auditori Firal

Octava edició de l’Obert Ciutat d’Amposta a l’Auditori Firal

L’Auditori Firal d’Amposta acollirà l’octava edició de l’Obert Ciutat d’Amposta-Memorial Joan Machado, organitzat pel Club Escacs Amposta, en col·laboració amb l’Ajuntament de la ciutat, que es disputarà el pròxim diumenge a partir de les 10:00 hores, amb el sistema de joc Suís FIDE basat en valoració a vuit rondes, totes al matí, en un únic grup. El ritme de joc serà de 5 minuts per jugador amb increments de 3 segons per cada i el torneig computarà per la obtenció de Elo Català ràpid i Elo FIDE Blitz. Codi de registre FIDE jugada efectuada.

El rànquing inicial es formarà tenint en compte l’Elo FIDE, obert a tots els jugadors amb llicència federativa en vigor, amb premis als tres primers classificats absoluts de 150, 100 i 75 euros, amb trofeus per als primers classificats de les categories, sub-16, sub-14, sub-12, sub-10 i sub-8, i de 50 euros i trofeu al millor per tram d’Elo Català: 2050-2200; 1900-2049; 1800-1899 i 1000-1799. El lliurament de trofeus serà el mateix dia del torneig.

El Trofeu vol recordar també la memòria de Joan Machado Valldepérez, que va morir el 25 de desembre del 2016. Mestre de primària i persona molt coneguda i valorada al club, que va ser campió del torneig social del CE Amposta. Va començar a jugar amb el Club Ajedrez Amposta als anys 70, va formar part del Grup Escacs Amposta als anys 80, i a inicis dels 90 va jugar amb l’equip resultant de la fusió d’ambdós clubs, el Club Escacs Amposta. Després de certa intermitència, va competir de nou amb la tornada a l’activitat del CE Amposta l’any 2013, participant a la lliga catalana, a l’obert de Masdenverge i al memorial “José Balagué”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies