IniciPoliesportiuAtletismeOr per a Estrampes i Gallego i bronze per a Bertran al...

Or per a Estrampes i Gallego i bronze per a Bertran al català d’hivern de llançaments

Medalla d’or per a Hailu Estrampes i Paula Gallego i bronze per Clàudia Bertran al català d’hivern de llançaments sub-16 i sub-18.

La representació del Club Atletisme Ascó, es va emportar dos medalles d’or, en la 31ª edició del Campionat de Catalunya de Llançaments d’Hivern a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Aquest dissabte s’ha disputat la competició en les categories sub 18 i sub 16, i demà serà el torn del campionat absolut i sub 20.

En la categoria sub 18 en llançament de javelina de 700 grams, Hailu Estrampes es va imposar en un final molt emocionant, fent valer l’últim llançament de 56,16, per desbancar del primer lloc a Guim Morcillo (CA Igualada), que portava la iniciativa, i es va haver de conformar amb la medalla de plata i un millor registre de 55,87. El bronze va ser per a Aaron Ramírez (CA Montornès), amb 52,19.

Paula Gallego en sub-16, també es va penjar la medalla d’or, en llançament de disc de 800 grams, amb 28,58, compartint podi amb Carla Rodríguez (FACVAC Valls), 27,71, i Martina Fernando (Cornellà At.), 25,55.

També en llançament de disc d’un quilo en la categoria sub 18, va destacar l’actuació de Clàudia Bertran (UA Montsià), amb la medalla de bronze, amb una millor marca de 29,00, nomès superada per Daniela Fernández (CA Valencià), medalla d’or amb 37,19  i Marina Valls (FACVAC Valls), plata amb 33,86.