IniciFutbol1ª CatalanaOribe amb un 'hat-trick' lidera a una Rapitenca que acomiada l'any en...

Oribe amb un ‘hat-trick’ lidera a una Rapitenca que acomiada l’any en ratxa positiva

La Rapitenca en clara línia ascendent suma la quinta jornada consecutiva sense perdre, superant de forma convincent per 3-0 a la UD Vista Alegre, a més invicte a la Devesa, amb Jordi Oribe com a protagonista, autor dels tres gols de l’equip. El jugador reusenc amb vuit gols marcats, s’ha situat com a màxim realitzador del grup, amb dos gols més que el segon classificat Marc Soldevila de l’At. Lleida, Dels 8 gols que porta marcats, 5 han estat en les dos últimes jornades. Va ser un bon partit de la Rapitenca, en el que a més es va produir el debut de Chimeno i Pau Carcellé del filial.

Millor no podia començar la matinal per al conjunt d’Antoni Teixidó que s’avançava el primer minut amb un remat de Jordi Oribe aprofitant una centrada d’Eric i la badada defensiva rival. La primera part va ser d’iniciativa local, creant moltes ocasions per haver inclús sentenciat el partit.

A la segona part el Vista Alegre va avançar línies, i els rapitencs amb més espais van continuar creant situacions de perill a l’àrea visitant. Jordi Oribe va culminar una bona jugada d’Edgar dins àrea per marcar el segon gol i donar major tranquil·litat a l’equip, que sempre va portar el control i la iniciativa en el joc. Ja en el tram final del partit, Jordi Oribe de nou inspirat, va estar molt oportú per superar al porter Pau López i aconseguir el tercer gol en el seu compte particular i segellar una meritòria victòria de l’equip.

UE RAPITENCA, 3
UD VISTA ALEGRE, 0

UE Rapitenca: Dan, Manel Subirats, Eric, Andy, Vadillo, Pachu, Xavi Jaime (Joan Sancho, 62′), Oribe, Edgar (Pau Carcellé, 85′), Peke (Àlex Samper, 69′), Omar (Chimeno, 81′).
UD Vista Alegre: Pau López, Eric Moré, Bertus Sánchez (Jaouad, 85′) Xavi Grau (Heredia, 85′), Jaume Aparicio, Kuele Gracia (Arnau, 66′), Cristian Faura (Junglen, 66′), Youness Saban (Dorkis, 72′), Adri Guica, Sani Bello, Naoufal.
Àrbitre: Marcos Molina Martínez de Barcelona. Va ensenyar targeta groga als locals,  Edgar, Andy i Pau Carcellé i als visitants, Eric Moré, Faura, Jaume Aparicio i Arnau.
Gols: 1-0, Oribe (2’); 2-0, Oribe (59′); 3-0, Oribe (80′).

Podeu veure la taula classificatòria de primera catalana al seu grup 3 després de les onze primeres jornades de lliga, clicant sobre la imatge inferior: