IniciFutbol3a divisióPachu salva un punt molt valuós a l'afegit per a la Rapitenca

Pachu salva un punt molt valuós a l’afegit per a la Rapitenca

Un gol de Pachu a l’última jugada del temps afegit, li va permetre a la Rapitenca rescatar un punt valuós, davant el Sant Andreu, que va demostrar les seves fundades aspiracions de lluitar per l’ascens.

Coincidint amb la marxa de Junior, que ha estat baixa a l’equip, es va produir el debut del davanter centre Chico Díaz, al qual Carlos Rios ja va introduir a l’onze titular. El conjunt rapitenc va sortir amb molt concentrat i amb una gran motivació, oferint als seus aficionats, uns primers 45 minuts, on va mostrar la seua millor versió  d’aquesta temporada.

Tot i això, el primer a avisar va ser el conjunt visitant als 8 minuts, amb una rematada de Pochito. La Rapitenca va avançar-se al marcador, amb la transformació d’una pena màxima per part d’Oribe, assenyalada per unes mans molt clares dins de l’àrea per part d’un defensor visitant.

El conjunt local amb el marcador a favor, va mantenir la iniciativa i Chico Díaz i Gerard Verge, van tenir dues bones opcions per haver ampliat la diferència, encara que el Sant Andreu també ho va intentar, amb una millor opció al minut 40, amb una potentíssima rematada d’Iker Garcia, que va posar a prova el porter Dan.

Va canviar la dinàmica del joc al segon període. El Sant Andreu va sortir amb més determinació, disposat a protagonitzar la remuntada. L’empat va arribar molt aviat, pràcticament a la primera acció de perill a l’àrea local, amb rematada de cap de Genis Blasco des del punt de penal, guanyant l’acció a la defensa en el llançament d’una falta frontal. La Rapitenca va acusar haver encaixat el gol, mentre el conjunt quadribarrat, va continuar insistint a la recerca de la victòria. Iker Garcia va tornar a avisar amb una rematada perillosa, a punt de complir-se el quart d’hora del segon període, Albertito que havia entrat al terreny de joc tot just dos minuts abans, aprofita un rebuig de la rematada de Genis Blasco que es va estavellar al pal, per superar Dan.

El conjunt rapitenc va passar pels pitjors moments del partit, i semblava estar més a prop el tercer gol visitant que l’empat, però als últims compassos del partit, els locals van esprémer al màxim les seves forces en un intent de salvar almenys un punt. A punt del xiulet final i al cinquè minut d’afegit, Pachu va empalmar un espectacular xut creuat per superar Jaime, i provocar l’eufòria dels seguidors locals.

UE RAPITENCA, 2
UE SANT ANDREU, 2

UE Rapitenca: Dan, Eric, Andy, Vadillo, Pachu, Àlex Forés, Oribe, Omar (Edgar, 83′), Àlex Samper (Cesc, 68′), Gerard Verge, Chico Díaz.

UE Sant Andreu: Jaume, Fassani (Martín, 75′), Castell, Noguera, Guzmán, Carreón (Vives, 87′), Pochito (Maynau, 57′), Méndez, Iker (Albertito, 57′), Genís, Josue.

Àrbitre: Brian Díaz Díaz, assitit per Albert Sanz López i Adrià Vicente del Mar de la delegació del Vallés Occidental. Targeta groga per a Andy (44′), Eric (47′), Omar (83′), Dan (90’+4′), Vadillo (2) (90’+5′) de la UE Rapitenca i per a Josué (74′) de la UE Sant Andreu.

Gols: 1-0, Oribe (p) (13′); 1-1, Genís (48′); 1-2, Albertito (59′); 2-2, Pachu (90’+4′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la dinovena jornada de la segona volta de la lliga, clicant sobre la imatge inferior: