IniciFutbol2ª CatalanaPasquale Casà nou entrenador del CF Ampolla en substitució de Gerard Capera

Pasquale Casà nou entrenador del CF Ampolla en substitució de Gerard Capera

El tècnic tarragoní Pasquale Casà és el nou tècnic del CF Ampolla, substituint a Gerard Capera i el seu cos tècnic, que van ser destituïts després de la derrota per 2-1 al camp de l’Ulldecona.

La seua trajectòria es va iniciar al futbol base del Reus Deportiu i posteriorment del RCD Espanyol. Després va ocupar el càrrec de segon entrenador en el Tàrrega i l’Ascó a la Primera Catalana, Posteriorment va iniciar l’aventura del futbol estranger, primer a Finlàndia, amb el PKKU 99 i a continuació a Itàlia amb amb el Foligno Calcio de Serie D. El seu últim club va ser el Castelldefels.

Pasquale és autor de tres llibres sobre els aspectes tàctics del joc. Completaran el cos tècnic els seus homes de confiança, David Cabildo i Eloy Martínez.

Després d’incorporar-se als entrenaments durant la setmana, afrontaran el debut buscant revertir la dinàmica en que la qual havia entrat l’equip ampollero (que són avantpenúltims amb tan sols tres punts després de quatre jornades disputades de lliga) i miraran de trencar i retrobar-se amb la victòria davant el Remolins-Bítem en el partit que obrirà la jornada dissabte a partir de les 17 hores de la tarde.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies