IniciMotorEnduroPau Doñate campió en sènior B 4 temps, a l’estatal de Cross...

Pau Doñate campió en sènior B 4 temps, a l’estatal de Cross Country

Pau Doñate es va proclamar campió d’Espanya de Cross Country, en la modalitat de sènior B 4 temps, després d’imposar-se en la quinta i última prova del Campionat d’Espanya de Cross Country 2023, disputada el passat diumenge a Elx.

Ha estat un certamen intens que s’ha celebrat aquests tres primers mesos de l’any i en què els aficionats a l’Enduro han gaudit d’actuacions de primer nivell a les localitats on les curses s’han disputat.

A la d’Elx, les altes temperatures, el vent i les condicions del terreny van fer que els més de 70 inscrits gaudissin d’una cursa dura però digna per tancar la  competició. El pilot roquetenc, component de Motos Salvadó, va dominar aquesta ùltima cursa, compartint podi amb Pedro León (MC Talavera), i Denis Gómez (MC Villalpardo).

Amb les mateixes posicions a la classificació general, ha finalitzat el campionat, amb la obtenció de forma brillant del títol per part de Pau Doñate.