IniciPoliesportiuAtletismePau Galiana no continuarà com a president de l’Atletisme Terres de l'Ebre

Pau Galiana no continuarà com a president de l’Atletisme Terres de l’Ebre

Pau Galiana no es presentarà a la reelecció de la presidència del Club Atletisme Terres de l’Ebre, com va comunicar en el decurs de l’assemblea general de socis del club, on es van convocar eleccions per al pròxim 1 de setembre.

Després de sis anys de gestió, Pau Galiana ha decidit no continuar com a president de l’entitat tortosina “sis anys és un període molt llarg, i ja és hora de donar pas a unes altres persones”. En cas de presentar-se només una candidatura, serà automàticament proclamada el mateix dia. El període de presentació de candidatures es tancarà el 15 de juliol. L’actual junta directiva vol assegurar-se la continuïtat del club, i està treballant per la confecció d’una nova i el substitut de Pau Galiana que, de moment, no té cap referència d’alguna alternativa “des que es va fundar el club el 2002, mai s’ha presentat més d’una candidatura, i almenys volem tenir un relleu, amb una directiva formada per alguns dels actuals components amb altres que s’incorporarien”.

En el decurs de l’assemblea es van aprovar tres canvis en els estatuts, concretament un major foment de la igualtat de gènere, que els tutors legals dels socis menors d’edat tinguen dret a vot, i reduir el període de mandat de la presidència de sis a quatre anys.

També es va presentar un balanç econòmic de final de temporada bastant satisfactori. Com indicava Pau Galiana, “hem acabat el 2022 amb superàvit, tot i les despeses que tenim al club, incloses les nòmines dels 12 entrenadors del club -9 entrenadors d’atletes federats i 3 del grup d’adults-, un objectiu que s’ha pogut assolir gràcies als ingressos de les quotes dels socis, les subvencions i algunes activitats que estem organitzant”.

En l’etapa de Pau Galiana a la presidència, que va començar l’any 2017, l’Atletisme Terres de l’Ebre ha experimentat un important increment d’atletes, comptant en
l’actualitat amb un total de 221, des dels més petits, sub-8, al grup d’adults.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 68

Últimes notícies