IniciCiclismeBTTPau Marzà, Benjami Prades i Miquel Escolà, destacats a la Titan Desert

Pau Marzà, Benjami Prades i Miquel Escolà, destacats a la Titan Desert

Malgrat l’obligada retirada de Josep Betalú, líder de l’equip KH-7, que després d’imposar-se en la primera etapa, no va poder continuar finalitzada la segona etapa per recomanació mèdica, els representants ebrencs han estat protagonistes destacats de la dinovena edició de l’Skoda Marocco Titan Desert, ocupant posicions capdavanteres de la classificació general final.

El vencedor en la seua primera participació ha estat Luis León Sánchez. El corredor murcià, que es va retirar a finals del 2023 del ciclisme professional de carretera, ha sumat un nou èxit al seu brillant palmarès, amb el triomf en una nova edició de l’Škoda Titan Desert Morocco, on els gairebé 500 participants es van enfrontar al repte d’un recorregut de poc més 600 quilòmetres i prop de 7.000 metres de desnivell acumulat al llarg de sis etapes amb una distància mitjana d’uns 110 quilòmetres cadascuna. I amb una duresa que va estar marcat per la muntanya els dos primers dies, propera a les serralades de l’Atles, i pel desert en les següents jornades, amb quatre etapes llargues, rodadores i amb diferents desafiaments cada dia i les dunes de l’Erg Chebbi.

Com en les anteriors edicions va destacar la presència de grans noms del món del ciclisme de carretera que s’aventuren a la Škoda Titan Desert Morocco, com ha estat el cas en el 2024 de Miguel Induráin i el seu germà Pruden, Oscar Pereiro, José Antonio Hermida, Luis León Sánchez, Sylvain Chavanel o Aimar Zubeldia.

Luis León Sánchez (Kosner-Saltoki), es va imposar amb un temps de 20:43’33”, compartint podi amb Sergio Mantecón (Scott Cala Bandida), 20:49’41”, i Ricardo Chiarini (Cannondale ISB Sport Soria), 22:00’29”.

El xertolí Pau Marzà (Kosner Saltoki Home-1), del campió Luis León Sánchez i Kony Looser, va finalitzar en octava posició, el quart de la categoria Elit, amb un temps de 21:58’01”. El canareu Benjamí Prades (KH7-1), va ser novè, quint Màster-40, amb 21:59’17”, i el moranovenc Miquel Escolà (Kosner Saltoki Home), va ocupar la dècima posició, amb 22:01’42”, sext de la categoria Màster-40. La primera femenina va ser Tessa Kortekaas (Cannondale ISB Sport), 22:58’51”.

Josep Betalú continua sent l’únic participant que ha guanyat quatre edicions consecutives de la Titan Desert, del 2016 al 2019.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 37 = 39

Últimes notícies