IniciCiclismeBTTPau Marzà campió i Arantxa Salvadó tercera a la prestigiosa prova de...

Pau Marzà campió i Arantxa Salvadó tercera a la prestigiosa prova de l’Arroniz MTB Challenge

La prestigiosa prova navarresa de l’Arroniz MTB Challenge, va tenir un clar protagonisme ebrenc, amb el triomf del ciclista xertolí Pau Marzà, guanyador en les dues etapes, i el tercer lloc de la camarlenca Arantxa Salvadó, els dos pertanyents a l’equip Gobik Factory.

La prova organitzada pel Club Esportiu Arroniz es va disputar el passat cap de setmana amb dos jornades. El dissabte es va disputar la crono individual de 21 quilòmetres i 650 metres de desnivell positiu, amb pujada a les antenes de Montejurra i arribada a Arroniz, just per sota de l’Ermita de Mendia en el punt més alt del poble. Pau Marzà es va imposar amb un temps de 53’49″611, l’únic en efectuar el recorregut en menys d’una hora. Arantxa Salvadó va ocupar la segona posició amb 1:09’538″, només per darrere de Marta Torà, 1:08’28″127.

En la segona etapa de la jornada de diumenge, prova en ruta de 62 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu, de nou Pau Marzà va imposar la seua autoritat, entrant en primer lloc, amb un temps de 2:52’33”. Arantxa Salvadó va ser tercera amb 3:48’56”, amb primer lloc d’Irene San Sebastian, 3:34’39”, i Marta Torà, 3:38¡’46”.

Primer de la classificació i campió de la prova el xertolí Pau Marzà, amb un temps de 3:45’53”, compartint podi amb Patxi Cia (CD Faster Wear Team), 3:51’40” en segon lloc, i Julen Zubero (Ciclos Zubero), tercer amb 3:54’33”.

La campiona femenina va ser Irene San Sebastián (CC Scbikers), amb 4:44’20”, pujant al segon esglaó del podi Marta Torà (Cannondale TB), 4:47’14”, i en el tercer Arantxa Salvadó, 4:58’10”.