IniciCiclismeBTTPau Marzà i Benjamí Prades amb Sylvain Chavanel, campions per equips a...

Pau Marzà i Benjamí Prades amb Sylvain Chavanel, campions per equips a la Titan Desert 2022

La fractura de clavícula de Josep Betalù en la primera etapa, el va deixar sense possibilitats de lluitar per a augmentar el seu palmarés, però la Titan Desert una edició més, ha tingut protagonistes destacats ebrencs. El xertolí Pau Marzà i el canareu Benjamí Prades, juntament amb el francés Sylvain Chavanel, han format part del The White Angel by Santiveri, que s’ha proclamat campió en la competició per equips, per davant del Factor Cycling Project i el Tamayo Team, el seu rivals més directes, que han ocupat la segona i tercera plaça de la classificació general.

En la competició individual, Kony Looser (Tamayo Team), revalida el titol aconseguit en el 2021, en l’edició més igualada de la història que s’ha decidit en els darrers instants, a favor del ciclista suís, amb un temps de 21:37’49”, només 12 segons menys que Francisco Herrero (Cannondale TB), que va perdre el lideratge en els últims metres. La tercera posició ha estat per a Julen Zubero (Krypteia), a 7’28”, i amb una meritòria quarta posició ha finalitzat Pau Marzà (The White Angel by Santiveri), a 17’53. El ciclista xertolí ha dut a terme una actuació molt regular, i a excepció de la quinta etapa que ocupava la catorzena posició, en la resta va entrar sempre en el top-10, amb podi en la tercera amb el tercer lloc. En la primera i la quarta va ocupar el quart, el sext en la sisena i el vuité en la segona. Positiva també l’actuació en el seu debut del canareu Benjami Prades, vint-i-tresé a 3:13, i del moranovenc Miquel Escolà, vint-i-quatrè a 3:15, en una llista de 358 ciclistes que van finalitzar el repte.

Anna Ramírez, per la seua banda, aconsegueix el seu quart títol a la Skoda Titan Desert Morocco i es converteix en la més premiada de la prova.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies