IniciFutbol2ª CatalanaPeke salva un punt per al Tortosa que perdia al descans per...

Peke salva un punt per al Tortosa que perdia al descans per 2-0 a Camarles (2-2)

El migcampista Peke al tram final de partit, va sortir al rescat d’un Tortosa, que sucumbia per 2-0 a la fi dels primers quaranta-cinc minuts i que es va quedar prop de remuntar quan li anulaven per una acció disctutida als darrers compassos de partit el possible ‘hat-trick’ que li hagués donat la volta a un partit on l’eficàcia local li donava el rèdit al Camarles, que controlaven el partit, fins al moment de l’expulsió de Raúl per una agressió sobre Arnau Beltran als 62′ del xoc. Aquesta va ser una de les accions claus.

Els tortosins iniciaven la confrontació disposant del domini territorial i la possessió de la pilota que prop va estar de significar el gol que els avancés al marcador, quan en una acció on desbordaven pel carril dret, la centrada al cor de la petita no arribava a rematar a porta buida Ibra de forma incomprensible. Minuts més tard, un actiu Peke entrava pel lateral dret de l’àrea i rematava al primer pal trobant la gran intervenció d’Aitor Arasa per a desvaratar l’opció ofensiva del conjunt de Jordi Fabregat. El partit seguia afavorint als interessos roig-i-blancs i Dome, en una falta prop del balcó de l’àrea, tenia una altra oportunitat tocant el servei a la tanca defensiva i desviant la pilota a córner. Però, pràcticament en la primera ocasió que trepitjaven àrea els locals, aprofitant un mal refús sobre la línia de mitjos de Marc Bernardo, muntaven el contracop per la dreta que Ferran entrant de segona línia afusellava a l’interior de l’àrea fent el primer gol del partit. I gairebé en la segona arribada als dominis tortosins, Bernanuy filtrava una passada a banda esquerra en un gran detall de qualitat i habilitava a Ferran que entrava totalment sol, se n’aprofitava de la sortida en fals de Gerard i centrava al cor de l’àrea on Raul, entrant completament sol enviava al fons de la xarxa ampliant l’avantge dels del Plà de Barra.

Amb el partit encarat amb el 2-0 al descans, iniciava la segona meitat amb el control dels de Carlos Gilabert, que no patien en excés davant un Tortosa precipitat amb el pas dels minuts tot i que va tenir una claríssima oportunitat a peus de Kebba que li filtraven una passada que el deixava completament sol davant Aitor Arasa que podia refusar la rematada creuada aprofitant-se d’un refús defectuós de la defensa. Però quan més dominat semblava el partit, va arribar l’acció clau de la tarda. Una jugada davant les banquetes, on Raúl Martín atzivava un cop de cap sense justificació alguna a Arnau Beltran (que després del partit va necessitar cinc punts de sutura) i que l’àrbitre va castigar amb l’expulsió. Aquí va començar a canviar el partit. El Tortosa es creixia, i buscava el gol que els donés l’estímul per a remuntar el partit. Ibra, tindria una claríssima ocasió per a retallar distàncies quan es quedava sol davant Aitor i la seua rematada creuada es perdia al costat del pal esquerre de la porta local (71′). Era el preludi del gol. Va arribar tan sols dos minuts després en una rematada des de fora la frontal, que després de tocar sobre el cos de Víctor Pujol, canviava la trajectòria i entrava al costat del pal esquerre. A partir d’aquí, l’assetjament del Tortosa va trobar premi a falta de quatre minuts per al final de la confrontació, quan en una acció personal iniciada per Ibra, acabaven filtrant per a l’internada de Peke per la dreta que sol dins l’àrea superava a Aitor. La jugada polèmica arribava a l’afegit, després d’una canonada de Pau Cardona que refusava Aitor Arasa i la pilota li rebotava a les cames de Peke, entrant dins la porteria. Tot i això, l’assistent assenyalava un fora de joc molt protestat pels jugadors visitants, la banqueta i el públic assistent de l’equip tortosí.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 27:55, al programa Minut 91 de Canal Terres de l’Ebre:

CF CAMARLES, 2
CD TORTOSA, 2

CF Camarles: Aitor Arasa, Loann, Brian, Rosales, Eric Brull, Allan (Jordi Aliau, 28’), Víctor Pujol, Ferran (Sansaloni, 68’), Xavi Beranuy (Rollan, 88′), Pedro (Aleix Bertomeu, 45’), Raúl.

CD Tortosa: Gerard, Joan Gisbert (Iniesta, 75’), Manu, Dome (Nabil, 84’), Marc Bernardo, Ibra, Rafa Llop, Peke, Kabir (Kebba, 54’), Arnau Beltran, Pau Miralles (Pau Cardona, 54’).

Àrbitre: Pau Barnils Delgado, amb Andrés Oroian Marcu i Ivan Martínez Horta, de la delegació tarragonina. Targetes per a Eric Brull (40’) del CF Camarles i per a Marc Bernardo (12’), Dome (58’) i Rafa Llop (69’) del CD Tortosa. Va expulsar amb vermella directa al local Raúl (62’).

Gols: 1-0, Ferran (16’); 2-0, Raúl (42’); 2-1, Peke (73’); 2-2, Peke (86’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la tercera jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: