IniciPoliesportiuEsgrimaPlata de Daniela Pinyol i Antonio Pomchenko a l’estatal sub-23 d’espasa

Plata de Daniela Pinyol i Antonio Pomchenko a l’estatal sub-23 d’espasa

La Sala d’Esgrima d’Amposta ha sumat un nou exit, amb la medalla de plata aconseguida per Antonio Pomchenko i Daniela Pinyol, al Campionat d’Espanya sub-23 d’esgrima en la modalitat d’espasa, disputat al pavelló Juan José Lozano Jareño, amb la presència dels 42 millors tiradors de l’estat espanyol de la categoria.

En la competició masculina, Antonio Pomchenko es va classificar, desprès de superar a tots els seus rivals en la pole 2, a Iñigo Torres i Marco Mateos (CE Las Rozas de Madrid); Manuel Callejas (CEA Zaragoza); José Falcón (CE Valladolid); Javier de los Mozos (SAES Burgos) i Hugo López Peris (CE Valencia). En la primera roda del quadre final, va superar en octaus de final a Jorge Sánchez Ortiz (SE Marítim de Valencia), 15-14, en quarts a Ricardo Sánchez Almoguera, 15-6, i semifinals a Guillermo Juanes, (CE Las Rozas de Madrid), 14-13, perdent la final amb Diego Rodríguez Aceytuno (CE Valladolid), 15-4, que ja havia eliminat a Aleix Jiménez, que va ocupa l’onzena posició.

En la competició femenina, Daniela Pinyol, no va poder superar en la final a Silvia Gómez López (CE Las Rozas de Madrid), perdent per 15-7. En semifinals la tiradora del conjunt ampostí s’havia imposat a Lola Estevez (SA Logronyo), 15-7, en quarts de final a Martina Torrego (CE Pozuelo), 15-10, en octaus a Helena Linares (CE Cardenal Cisneros de Madrid), 15-14, i en setzens a Candela Gómez 15-9 (SA Jaume I de Valencia). En la pole 1, va guanyar els sis duels a Alicia Torrego (CE Pozuelo); Alejandra Rodríguez (SAES Burgos); Lucia Angulo (CE Alcobendas); Maria Ortega (SA Valencia); Lucia Varela (CDE Valladolid), i Noa Pérez-Manglano (CE Arroyo).