IniciPoliesportiuGimnàstica RítmicaPlata en cadet per a Carla Borràs del CGR Ampolla a l'estatal...

Plata en cadet per a Carla Borràs del CGR Ampolla a l’estatal de Base de Pamplona

La representant del CR l’Ampolla Carla Borràs es va penjar la medalla de plata al Campionat d’Espanya Nacional de Base Individual de Gimnàstica Rítmica, disputat del 18 al 23 d’abril al Navarra Arena de Pamplona, amb la participació de més de 1.400 gimnastes procedents de 402 clubs de 20 federacions de tota Espanya.

L’ampollera, va finalitzar en segona posició de la categoria cadet 2009, en una categoria amb 193 participants, amb una puntuació de 22.650, només superada per la gimnasta basca, Naroa Álvarez (Club Deportivo Gimnasia Dana Bilbao), amb 23.000, compartint podi amb la valenciana Alba Osca (Rítmica Xeraco), 21.800.

També 193 gimnastes van competir en la categoria juvenil, amb Dúnia Climent amb 15.680 punts. En juvenil 2006/07, Nayla Cid va acabar amb 15.300 punts, en una competició en la qual van participar 209 gimnastes.