IniciPoliesportiuJudoPlata per a Penas i bronze de Grygoric i Pérez al català...

Plata per a Penas i bronze de Grygoric i Pérez al català júnior de judo

Positiu balanç per al Centre de Tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre, en la seua participació en el Campionat de Catalunya junior de judo, disputat al CEM Mundet de Barcelona, pujant al podi tres dels seus cinc representants. En la competició van estar presents, Natàlia Penas -52, Roger Nadal -60, Lyubomyr Grygoric -66, Julio Fernández -73 i Andreu Pérez-100.

Natàlia Penas es va penjar la medalla de plata, guanyant dos combats, perdent només la final, però fent un molt bon combat i amb opcions de guanyar, aconseguint al final el subcampionat.

Lyubomyr Grygoryc – 66 quilos, va imposar-se en els seus dos combats continuats, perdent en semifinals i accedint a la lluita pel bronze on guanya el combat i puja al podi per penjar se la medalla de bronze.

Andreu Pérez -100 va competir en una lliga de dos grups, guanyant un combat i perdent l’altre, classificant-se segon del seu grup i lluitant per una plaça en la final. Va perdre en el combat de semifinals, però es va emportar una merescuda medalla de bronze. Roger Nadal -60, va guanyar el seu primer combat, perdent el següent, accedint a la repesca, que no va poder superar Julio Fernández -73, va perdre el primer combat, anant a la repesca, on va guanyar el primer, perdent el segon, ja sense opcions de podi.