IniciPoliesportiuJudoPlata per a Penas i bronze de Grygoriv i Nadal al Campionat...

Plata per a Penas i bronze de Grygoriv i Nadal al Campionat de Catalunya cadet de judo

El Nucli de Tecnificació Priorat Terres de l’Ebre va aconseguir tres medalles al Campionat de Catalunya cadet de judo, disputat al pavelló Llars Mundet de Barcelona. En la categoria de -52 quilos, Natàlia Penas es va penjar la medalla de plata, només superada per Raquel Romeu del Club Judo Moià.

Lyubo Grygoriv en -60 kilos, va obtenir la medalla de bronze, amb Miquel Peña del Club Judo Santpedor. La medalla d’or va ser per a Ahmed Mssahal del Club Judo Moià i la plata de Kayra Sergio Oliveira de l’Esportiu Dte, Sant Andreu. També va ocupar el tercer lloc Roger Nadal en -50, juntament amb Julen Muñoz del Club Esport 7, en una categoria amb primer lloc d’Àlex Llamas del Club Esport 7 i segon d’Abel Brotons del Vital Esport.

També van competir, Julio Fernández, en -73 quilos, que es va quedar a les portes de lluitar pel bronze, finalitzant en el seté lloc; Andreu Pérez, en + 90 quilos, perdent els seus dos combats, després d’arrossegar una lesió a l’espatlla que li ha impedit entrenar amb normalitat, i Àngel López, en – 73 quilos, i Arnau Sánchez en -66, amb derrota en els seus combats sense repesca. La pròxima competició serà el Campionat de Catalunya infantil aquest dissabte dia 23 d’octubre, que tindrà també com a escenari el Poliesportiu de la Llars Mundet.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies