IniciPoliesportiuPatinatgePlata per al grup júnior de l'Aldea a l'Europeu de Grups Show...

Plata per al grup júnior de l’Aldea a l’Europeu de Grups Show d’Itàlia

El Club Patí l’Aldea dirigit per Manel Villarroya, ha sumat un altre nou èxit internacional, amb l’obtenció de la medalla de plata amb el grup xou júnior, al Campionat d’Europa de grups show i quartets que es disputa a la ciutat italiana de Forli.

En la modalitat de grups xou júnior, la delegació espanyola va ocupar les dues primeres posicions, demostrant que està dominant Europa en aquesta modalitat. El CPA Olot es va penjar la medalla d’or amb “La Decisión Final” pel que va sumar 118.800 punts. El subcampionat europeu va ser per al CP lAldea amb el seu “Monster Road”, valorat amb 117.200 punts, mentre l’equip Divisió, actual campió italià, ha pujat al tercer esglaó del podi, amb la seva coreografia “Liquido dorado”, sumant 119.000 punts. En cinquè lloc, s’ha classificat el tercer representant espanyol, el club gallec del CPA Comtat amb Behind the skin, i 107.100 punts.