IniciPoliesportiuHoquei PatinsPoca defensa, molts gols i derrota a Lleida del CHP Amposta

Poca defensa, molts gols i derrota a Lleida del CHP Amposta

Derrota del CHP Amposta, en la segona jornada del grup 1-2, de la fase de permanència de Segona Catalana, al pavelló Onze de Setembre, davant el Finques Prats Lleida, en un partit que va resultar un autèntic festival golejador, amb predomini dels atacs, i poca fermesa de les respectives defenses.

No va sortir gaire inspirat l’equip ampostí, que en el primer minut ja havia encaixat dos gols. Al minut 3, va reduir diferències Pau Esquerré, encara que ràpidament els locals van recuperar la renda de dos gols. Reacció ampostina amb els gols de Josep Garcia, Joan Esquerré i Josep Pons, per marxar per davant al descans (3-4).

A la segona part van empatar els locals al minut 2, capgirant el marcador de falta directa. Va empatar a cinc Robert Carles de penal, en una segona part on el joc va embogir, amb moltes alternances i poc encert defensiu, sobretot per part ampostina, encaixant un parcial 3-0. No es van resignar a la derrota, i la reacció els va permetre situar l’empat, amb els gols de Robert Carles, Adria Labernia i Joan Esquerré. En el tram final el conjunt de Xavier Ribes, va superar en dos ocasions al porter Pau Fernández, per assegurar el triomf a dos minuts per al final amb el desè gol.

Aquesta derrota manté als ampostins en la zona conflictiva de la classificació amb set punts, com Finques Prats Lleida i CP Subur Sitges Sunway, i la pròxima jornada, rebran el divendres a les 21:45 hores al CP Ribes Ladycel.