IniciMotorEnduroPodi d’Aitor Pla i Joan Suazo a l’Enduret d’Abrera

Podi d’Aitor Pla i Joan Suazo a l’Enduret d’Abrera

Abrera va ser escenari de la primera prova de la temporada del Campionat de Catalunya d’Enduret, amb els dos representants ebrencs, Aitor Pla i Joan Suazo, pujant al podi.

L’organitzador de la cursa, el Moto Club Abrera, va ser l’encarregat de dissenyar el recorregut, format per un ral·li i dues especials, que van haver de superar els pràcticament 70 pilots que han participar a la prova. Els més petits van completar dues voltes al recorregut, mentre que els pilots més grans en van fer un total de quatre.

Aitor Pla (MC Alcanar), va competir en la categoria de 85 cc., juvenil participació 15 pilots, en una cursa s’havien de fer quatre voltes a un recorregut, i un total de dos especials cronometrades per volta. El pilot canareu va pujar al tercer esglaó del podi, només superat per Nil Masó, en primera posició, i Èric Wic.

Joan Suazo del Moto Club Amposta, es va enfilar al tercer esglaó del podi, en la categoria 85 cc., cadet, en la que es va imposar, Aran López (Rocco’s Ranch), amb segon lloc Èric Rubio (MC Segre).

El Moto Valley La Floresta serà la seu de la propera cursa del Campionat de Catalunya d’Enduret, el proper 3 de març.