IniciPoliesportiuCiclismePodi de Ferran Robert (Controlpack) en l'estrena a la Vuelta de Guadalentin

Podi de Ferran Robert (Controlpack) en l’estrena a la Vuelta de Guadalentin

Ferran Robert ha confirmat les seues aspiracions i la condició de cap de files aquesta temporada del Controlpack, pujant al podi en la Vuelta de Guadalentin. La prova murciana ha constat de tres etapes, disputades del 3 al 5 de febrer, amb un recorregut de 380 quilòmetres des de Cartagena a Lorca. Aquesta edició ha comptat amb un total de 140 participants de 18 equips.

Ferran Robert ha estat sempre en les posicions capdavanteres, protagonitzant una regular actuació. En la primera etapa de Cartagena a Mazarrón va finalitzar amb el mateix temps que el guanyador Sergi Darder, 2:22’15. En la segona amb final a Puerto Lumbreras a tan sols un segon de Tomás Miralles, 2:47’18”, entrant en vuitè lloc, i en la tercera, va ser sisè a 6 segons de Julen Arriola, 3:54’39, en una etapa de 160 quilòmetres pel terme municipal de Lorca.

Finalment, va pujar al podi, en tercer lloc, a 4 segons del primer classificat Tomàs Miralles (Essax), que va invertir un temps de 9:14’14”, i amb el mateix temps que el segon, Juan Diego Cano (Brocoli Mecanico-Sakat Lorca).