IniciMotorMotocròsPodi de Lluís Sanz en l'estrena del Campionat de Catalunya de Motocròs

Podi de Lluís Sanz en l’estrena del Campionat de Catalunya de Motocròs

El Campionat de Catalunya de Motocròs ha estrenat la temporada 2023 al circuit Montperler de Bellpuig, amb participació de pilots del Moto Club Amposta. La prova, va reunir pràcticament un centenar de pilots al traçat del Segrià.

El Moto Club Segre, organitzador de la cursa, es va encarregar de vetllar pel bon estat del terreny del circuit que, com sempre, ha fet les delícies de tots els participants.

Màxima igualtat a MX1, on Marc Fontanals i Gervasio Cañas es van intercanviar la primera i la segona posició en les dues mànegues disputades. Finalment, la combinació de resultats va beneficiar els interessos de Fontanals, que es va enfilar fins al primer esglaó del podi. Gervasio va fer segon, mentre que Lluís Sanz, representant del Moto Club Amposta, amb dues terceres posicions, va completar el top 3 de la categoria. El seu company d’equip Jose Luis Dauden va ocupar la novena posició. En MX Sots 18 2 tempos, Didac Ferré va finalitzar en la vint-i-dosena posició.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs de Grans es disputarà a Almenar el 12 de març.