IniciMotorTrialPodi dels pilots del MC Tortosa, Aleix Alcón i Àngel Llopis al...

Podi dels pilots del MC Tortosa, Aleix Alcón i Àngel Llopis al Trial de la Copa Catalana de Nens de Constantí

La localitat de Constantí va acollir, el passat diumenge 20 de febrer, la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens 2022. El Moto Club Constantí va ser l’encarregat d’organitzar la cursa, que va comptar amb una participació de 40 pilots, amb protagonisme destacat dels joves pilots del Moto Club Tortosa.

A la categoria Iniciació, Aleix Alcón (MC Tortosa) va dur a terme una gran actuació que l’hi va permetre pujar al primer esglaó del podi. Quim Estallo va fer segon, mentre que Nil Ibáñez va completar les posicions d’honor.

A la categoria Promo, Ramon Godino es va imposar en un final molt igualtat amb Àngel Llopis (MCV Tortosa). Tots dos pilots van finalitzar la prova amb només una penalització. En el desempat Godino va marcar el millor temps, completant el pilot del Baix Llobregat la prova en 3:03 pels 3:30 del seu rival. Àlex Pifarré, amb 5 penalitzacions, va completar les posicions d’honor.

A Aleví+8 Benzina es va imposar Grau Franch. El corredor de Gironella va finalitzar la prova amb només 5 penalitzacions, dos menys que el segon classificat, Silvestre Ginferrer. El top 3 de la categoria Aleví Benzina el va completar Pau Giralt, i Guillermo Llopis (MC Tortosa), va ocupar la dècima posició.

La pròxima cursa de la Copa Catalana de Trial de Nens tindrà lloc el 6 de març a Sant Carles de la Ràpita amb la disputa del Trial dels Alfacs.