IniciPoliesportiuPatinatgePol Forné es penja la medalla d'or per segona vegada en una...

Pol Forné es penja la medalla d’or per segona vegada en una Copa d’Europa

Pol Forné (CP l’Aldea), ha pujat al més alt del podi a la Copa d’Europa de patinatge artístic, en la categoria infantil que es disputa al Pavalhao Multiusos de la localitat portuguesa de Paredes, després de realitzar una molt bona actuació al disc llarg que amb 86,05 punts li van permetre liderar la competició.

La medalla de plata ha estat per al també patinador català Lluís Gámez (CPA Sant Vicenç de Montalt) amb una puntuació de 80’06. Els portuguesos Alexandre Mendes (79,50) i Joao Cruz (67,82) han finalitzat en tercer i quart lloc, i la quinta plaça ha estat per al patinador del CP l’Aldea, Enzo Pagnoni amb una puntuació total de 64,35.

Per a Pol Forné aquesta és la segona medalla d’or en una Copa d’Europa, després de la que va aconseguir el 2019 en la categoria aleví, en l’edició disputada a la localitat italiana de Roana, on va mantenir una forta lluita amb el portugués Alexandre Mendes, que en aquesta ocasió s’ha penjat el bronze.

Aquesta és la segona medalla d’or del CP l’Aldea en aquesta Copa d’Europa, després de la que va aconseguir en la primera jornada Ferran Arasa en la categoria aleví.