IniciFutbolPol Prats jugarà la pròxima temporada amb el CD Tudelano SAD de...

Pol Prats jugarà la pròxima temporada amb el CD Tudelano SAD de la 2ªRFEF

Pol Prats ha arribat a un acord amb el CD Tudelano, i jugarà amb el club navarrés la pròxima temporada a la 2ª RFEF. El davanter de 23 anys de Paüls, ha signat contracte per una temporada, i una segona opcional en cas de produir-se l’ascens. Va efectuar la seua primera sessió preparatòria el passat dissabte, i diumenge ja va debutar amb el seu nou equip, disputant 45 minuts, amb victòria 0-3 en partit amistós, a l’Estadi Papa Luna, davant el CF Illueca.

Els pròxims compromisos del CD Tudelano són demà el partit de la semifinal de la Copa RFEF, davant l’UDF Txantrea de Tercera Divisió, després de classificar-se el mes d’agost superant per 3-1 al FC Peña Sport de Tafalla, i el cap de setmana disputaran el primer partit de lliga al grup segon de la 2ªRFEF, rebent al Estadio Municipal Ciudad de Tudela al CD Izarra.

El club de Tudela, intenta ressorgir i superar una important crisi econòmica. El nou propietari, l’empresari Ramon Lázaro Martínez, va comprar l’entitat als antics propietaris per un euro, assumint un deute de 1.300.000 euros, i ara està confeccionant una plantilla amb garanties de lluitar per l’ascens.

Pol Prats arriba procedent de la SD Huesca, club al qual es va incorporar al mercat d’hivern, procedent del Nàstic de Tarragona, buscant una continuïtat que no tenia garantida al club grana. En el club aragonés, va compaginar la seua presència en el filiala a la 1ª RFEF amb l’equip de la segona divisió, en el que va debutar en els darrers partits de lliga. Amb el filial va disputar tretze partits tot i acabar consumant-se el descens a la Tercera RFEF.

Al Nàstic havia debutat amb la llavors anomenada Lliga 1,2,3, categoria de plata del futbol estatal, el 19 de maig a Còrdova de la mà d’Enrique Martín. Una estrena amb derrota del conjunt tarragoní (4-3), però que va significar un debut agredolç per haver marcat un dels gols en aquell partit. La temporada 2020-2021 va anar cedit a l’Olot, després de no comptar amb minuts a l’equip de Tarragona, amb qui va sumar catorze partits a la Segona divisió B. Tot i no evitar el descens de categoria amb el conjunt gironí, va anotar dos gols en els compromisos disputats.

El curs passat, va tornar al Nàstic de Tarragona amb qui va disputar set partits a la primera RFEF i un de la Copa del Rei, abans de rescindir el contracte amb el conjunt grana i signar amb el filial del Huesca al mercat d’hivern.