IniciPoliesportiuAtletismePol Torrent or a la trenta-quatrena edició del Campionat de Catalunya sub-18

Pol Torrent or a la trenta-quatrena edició del Campionat de Catalunya sub-18

Els representants de la demarcació es van penjar quatre medalles a la trenta-quatrena edició del Campionat de Catalunya sub-18, disputat a la Pista Coberta de Sabadell.

Va destacar la medalla d’or de Pol Torrent (CA Montsià), imposant-se en la final dels 800 metres amb 1:59:34. Laia Monforte (Atletisme Terres de l’Ebre), va obtenir la medalla de plata en els 400, amb 59:60, i en la prova de salt amb perxa, dos components de la Unió Atlètica Montsià, van pujar al podi, amb medalla de plata per Edgar Nolla amb 4,50 i el bronze d’Arnau Padrosa amb 4,25.

En el mateix escenari es va disputar el Campionat de Catalunya de proves combinades en pista coberta, amb destacada actuació de Gabriela Ruiz (Atletisme Terres de l’Ebre), en la categoria sub-14 on se van efectuar quatre proves, aconseguint la medalla de plata amb un total de 2253 punts, a prop de la primera posició, que va ocupar Paula Rodríguez (CA Sant Just), amb 2286.

Gabriela va acabar amb la millor marca de la competició en llançament de pes amb 9,67 i salt de longitud 5,14, completant la seva actuació amb 1,42 en salt d’alçada i 10:55 en els 60 metres tanques.