IniciPoliesportiuCiclismePositiva experiència del Controlpack Badia en la seua històrica participació al Tour...

Positiva experiència del Controlpack Badia en la seua històrica participació al Tour de Panamà

El Controlack Badia va finalitzar amb bona nota la seua participació
al Tour de Panamà, una de les competicions ciclistes per etapes més importants de llatinoamericà. L’equip senienc va formar part dels 30 equips amb 300 ciclistes de diferents països del món, que van participar en aquesta edició.

La prova disputada del 24 al 29 d’agost, va constar d’un total de 6 etapes, pels paratges més emblemàtics del país. La primera etapa va sortir del parc de Tonosí, per finalitzar en una de les platges més paradisíaques de Panamà, Platja Venao amb un recorregut de 31.8 km.

Continuant, la segona etapa des Pedasí per recórrer l’àrea azuerence i finalitzar al parc de la població pintoresca de Parita, amb un recorregut final de 137.8 km. La tercera etapa, sens dubte la de major dificultat, es va iniciar al Parc Unió de Chitré i finalitza a Cerro Marta del Copé, etapa d’111.35 km de molta natura.

Seguit, en la quarta etapa, amb punt de partida a Penonomé per culminar en Alts del María, territori conegut pels panamenys, per traslladar-se després fins a l’Atlàntic. La quinta etapa va començar al Passeig Marí de Colom i finalitzant al Pont Atlàntic amb 115.7 km de recorregut. Finalment, la sexta etapa, el tancament del Tour de Panamà, en un circuit tancat de 8 voltes al cor de la Ciutat, fins a Panamà vell, culminant amb un recorregut de 96.8 km.

La victòria ha estat per a Franklin Archibold (Selecció de Panamà), amb un temps d’11:58’21”, seguit de José Castillo (Venezuela Pais del Futuro), a 2’24 i Christofer Jurado (Selecció de Panamà), a 2’38. El primer classificat del Controlpack Badia, Llibert Sendrós ha ocupat la catorzena posició, segons dels participants de nacionalitat espanyola, a 7’53, i Arnau Solé, tercer dels espanyols, finalitzava el vint-i-unè a 11’06.
Frank Sánchez s’ha classificat en octava posició dels juvenils, i Arnau Solé el segon en metes volants, mentre el Controlpack ha finalitzat en una meritori octau lloc.