IniciPoliesportiuCiclismePresentació del nou projecte Ebrecycling

Presentació del nou projecte Ebrecycling

L’Hotel Corona, va acollir el passat divendres la presentació oficial del projecte “Ebrecycling.cc”, una iniciativa que impulsa el ciclisme a les Terres de l’Ebre, i posiciona aquest territori com un paradís per als amants d’aquest esport.

Durant l’esdeveniment, es va destacar l’origen del projecte i la necessitat de fer créixer la comunitat ciclista ebrenca, ànima i essència del projecte. La missió d’ebrecycling.cc és, fer del territori de les Terres de l’Ebre un destí referent per als amants del ciclisme.

Una de les característiques principals d’ebrecycling.cc és la seva condició, de primera comunitat ciclista que impulsa aquest esport amb un enfocament territorial, cultural i gastronòmic únic. A més, l’esdeveniment va servir per presentar el nou disseny de maillot per a l’any 2024, així com el calendari d’esdeveniments per aquest mateix any.

Foto: Cedida

El calendari inclou set trobades ciclistes que es desenvoluparan arreu del territori de les Terres de l’Ebre, amb l’objectiu de fomentar la pràctica del ciclisme en un entorn social i inclusiu, adreçat a tots els nivells.

Destacar també la presentació del vídeo promocional, on es ressalten tots els valors del ciclisme de Terres de l’Ebre , posant de manifest la seva vocació de promoure el ciclisme, amb el relat impactant de la mà del cantant autor Arturo Gaya i del realitzador audiovisual perellonenc Eric Barberà.

La presentació oficial del projecte “ebrecycling.cc” amb una participació a l’acte amb més 80 assistents, suposa un pas important en la promoció i consolidació del ciclisme a les Terres de l’Ebre, reafirmant el compromís amb la regió i la seva identitat ciclista.

Foto: Cedida

L’acte també va comptar amb el suport institucional de la Diputació de Tarragona, Delegació del govern de Terres de l’Ebre, alcaldia d’Amposta i de Tortosa. Albert Salvadó, delegat del govern de Terres de l’Ebre va assenyalar que el projecte “té un gran potencial, amb unes bases solides de territori i esport, que li donen sentit i llarga vida”.

Son col·laboradors del projecte: Materials Gisbert, fàbregues, SB Hotels, BAES, Cafès Arrufat, Cèlia Espanya, Arturo Gaya, Josep Lanau, Jordi Fusté i Pau Buera.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 57

Últimes notícies