IniciPoliesportiuCiclismePrimer lloc d’Ainara Inarejos i Hugo Marrasé a Mataró

Primer lloc d’Ainara Inarejos i Hugo Marrasé a Mataró

Els representants de la Penya Ciclista Baix Ebre, van competir a un excel·lent nivell a Mataró, on es va disputar el Campionat del Maresme.

Amb organització de l’Esport Ciclista Mataró, més de 200 ciclistes es van reunir en la segona prova de la temporada de la Copa Catalana Cadet, Infantil de carretera, i Critèrium de fèmines.

En la carrera per als ciclistes cadets, Hugo Marrase (PC Baix Ebre) aconseguia una victòria que li valia el lideratge de la Copa Catalana. Marrase va batre els seus companys d’escapada Fran Alemany (EC Isaac Gálvez), Cesc Pérez (Proride-Jufré Team), Ot Juanola (Escola Ciclisme Isaac Gálvez) i Ot Bayés (Proride-Jufré Team) i defensarà el seu lideratge el pròxim diumenge 7 d’abril al 5è Gran Premi Copa Primavera del Prat de Llobregat. Marrasé es va imposar amb un temps d’1:26.31, en efectuar els 51 quilòmetres de que constava el recorregut. En sexta posició a 16 segons va entrar el seu company y d’equip Didac Mulet, i la resta del conjunt tortosí van ocupar, Marc Maresma la tretzena, Arnau Royo la divuitena, Andrei Ghejan, vint-i-cinquena, a 59, entre els més destacats. La Penya Ciclista Baix Ebre va ser tercer per equips.

Posteriorment, un centenar de ciclistes de les principals escoles de Catalunya, entre les categories infantil, aleví, principiant, benjamí i prebenjamí, van córrer a Mataró en la segona cita de la Copa Catalunya de carretera per a les categories de formació. En infantil masculí, amb recorregut de 34,3 per part de la PC Baix Ebre, el més destacat va ser Aleix Moreno, que va entrar en quarta posició, amb el grup de 19 ciclistes capdavanters, amb un temps de 34,36. Tretzè va ser Andreu Machado a 20 segons. Quart lloc per a Biel Cid en alevins i Arnau Cid en benjamins.

Les categories femenines, van reunir a 44 participants en elit/sub23, màster, júnior i cadet, mantenint el format de cursa conjunta que durant tot aquest 2024 es viurà a la Copa Catalana femenina que es posarà en marxa el 7 d’abril al Prat de Llobregat.

En la categoria cadet, sexta posició per a Aina Rodríguez, i en la categoria jùnior primer lloc d’Ainara Inarejos (Universitat Politècnica de València), i segon de Raquel Martos.