IniciPoliesportiuNatacióPrimer lloc del CN Tortosa i tercer del CN Amposta a Figueres

Primer lloc del CN Tortosa i tercer del CN Amposta a Figueres

El CN Tortosa va aconseguir la primera posició del grup de la Copa Catalana Infantil de natació, disputada a les instal·lacions del Club Natació Figueres. L’equip tortosí dirigit per Jordi Castellà, va sumar un total de 450 punts, ocupant el segon lloc el club amfitrió del CN Figueres amb 447 i tercer el CN Amposta amb 437.

Per part del Club Natació Tortosa van competir Carla Hierro Redó, Anna Bertomeu Sayed, Laura Sabaté Tomàs, Jana Forgas Monclús, Joan Fusté Ferré, Daria Shtefchyk Kolomyiska, Queralt Inglés Montilla, Adrià Bermúdez Ferri, Maria Cinta Yagüe Curto, Júlia Díaz Escoriza, Xavier Chavarría Pérez, Ona Moreso Faiges i Saray Font Martínez.

Van destacar les actuacions de Júlia Díaz amb 2:39 en 200 metres estils; Jana Forgas amb 3:06 en 200 braça, marca mínima per participar al Campionat de Catalunya; Anna Bertomeu, que va baixar considerablement el temps en 200 esquena i 400 lliures, i el registre de Daria Shtefchyk en 100 lliures i 100 papallona.

Foto: CN Amposta

El Club Natació Amposta va competir amb Joana Pérez, Bruna Muñoz, Blai Escribà, Àlex Ivanov, Joanna Arévalos, Biel Gras i Amelie Ferrer. Va destacar la mínima nacional obtinguda per Blai Escribà en els 100 metres lliures amb 55:61.

Les instal·lacions del CN Amposta van acollir la competició del grup E, de la Copa Alevina, ocupant l’equip amfitrió, la desena posició, amb un equip format per Marc Escribà, Jan Lor, Mohamed Laguel, Froilan Gombau, Ian Gonçalves, Erik Coman, Laia Sánchez, Janet Sanz i Laia Sánchez.

Foto: CN Amposta
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 37

Últimes notícies