IniciHandbolPrimera derrota de la selecció sèrbia de Toni Gerona als Jocs del...

Primera derrota de la selecció sèrbia de Toni Gerona als Jocs del Mediterrani

La selecció de Sèrbia dirigida pel tortosí Toni Gerona, van patir una derrota davant Egipte en el partit de la segona jornada del Grup A dels Jocs Mediterranis. Després d’un bon partit de Sèrbia i el resultat avantatge en bona part de la primera part, Egipte va el seu potencial i qualitat, va aprofitar els errors dels serbis i va capgirar el partit a favor seu, imposant-se per 35-28, amb 16-12 al descans. Sèrbia va entrar bé al partit i va tenir avantatge durant la major part de la primera part. Egipte es va avançar al minut 23, amb 11-10. Els egipcis van aconseguir revertir completament l’equilibri de forces a la pista i van marxar al descans amb una bona renda de quatre gols. La jove selecció de Sèrbia, no va poder amb la superioritat física i gran força en els contactes.

Per part de Sèrbia, Grozdanic amb 7 gols, Vorkapic 4, i Milic i Popovic, 3, van ser els més efectius del conjunt serbi. Després del dia de descans, Sèrbia jugarà el pròxim partit el dijous 30 de juny a les 13:00 hores contra la selecció italiana.

Al final del partit Toni Gerona, considera que el seu equip va merèixer més “el resultat final crec que no reflecteix el que ha succeït a la pista. En els primers vint minuts de la primera part i de la segona part del partit, hem donat molta rèplica a un potent equip d’Egipte, però sense mantenir el nivell. El rival és físicament superior a nosaltres i no hem aguantat en el partit el seu un contra un. A més, hem trobat a faltar a Marko Vignjevic en defensa. Per descomptat, s’han produït errors, però estic més que content de com van jugar els nois. Ara toca descansar demà i preparar el partit contra Itàlia”.

El proper rival de Sèrbia als Jocs Mediterranis és la selecció italiana, i el partit està previst per al dijous 30 de juny a les 13.00 hores.