IniciHandbolPrimera victòria a domicili de l'Handbol Ampolla a Primera Catalana d’handbol femení

Primera victòria a domicili de l’Handbol Ampolla a Primera Catalana d’handbol femení

Victòria molt treballada de l’Handbol Ampolla per 24-26 al Complex Esportiu de les Comes, davant el CH Igualada, que va resultar un rival molt complicat, en un partit on van destacar les bones defenses i les porteres dels dos equips, especialment Lluïsa Hierro que va tornar a ser important en la victòria final amb 16 aturades.

Primera part molt igualada fins al minut 15 (7 -7), a partir d’aquí, les jugadores de l’Ampolla es van avançar al marcador, amb avantatges de fins a 4 gols, on al minut 25 el resultat era de 10 a 14, amb una encertadíssima Cristina Tortajada, amb 7 gols, però als últims 5 minuts no van aconseguirmarcar, arribant-se al descans 12 a 14.

A la segona part, les de l’Anoia van sortir molt fortes i van situar l’empat a 19 gols, però les noies en aquest partit dirigides per Rubén Ferré, no van abaixar els braços en cap moment, van lluitar cada pilota, i es van refer, amb una Yaiza liderant l’equip, amb 9 gols i l’aportació de totes amb defensa, on de seguida han tornat a agafar avantatja que oscil·lava entre els 2 i 3 gols, arribant al 24 a 26 final.

Un partit més i dos punts importantíssims per agafar més confiança de cara a pròxims compromisos.

CH IGUALADA, 24 (12)
HC AMPOLLA, 26 (14)

CH Igualada: Andrea, Carla, Mar, Berta, Xènia, Mònica, Elia Roca, Noguera, Anna, Amelie, Ariadana, Oriana, Dueñas.

HC Ampolla: Lluïsa Hierro (16 parades), Yaiza Ferré (9), Cristina Tortajada (8), Judit Calbet, Olímpia Colomines (2), Aina Zaragoza (1), Mireia Ferré (2), Emma Vicente (2) i Patri Cao (2).

Àrbitre: Eva Cuenca Rodríguez. Va excloure a la local Elia Roca (2) (14′ i 59′) i a la visitant Aina Zaragoza (55′).

Podeu veure la classificació de la 1a divisió catalana sènior femení després de la segona jornada al seu subgrup B, clicant a la imatge inferior:

La propera jornada:

La pròxima jornada l’Handbol Ampolla rebrà el dissabte a les 18:00 hores al CH Sant Cugat, en un duel molt interessant, entre els dos únics equips que han guanyat en les dues jornades disputades.