IniciFutbol1ª CatalanaPrimera victòria de la temporada de la Rapitenca que segueix sense perdre...

Primera victòria de la temporada de la Rapitenca que segueix sense perdre a Primera Catalana

LA RÀPITA // S’ha fet esperar però finalment ha arribat el primer triomf de la Rapitenca en la sèptima jornada al subgrup A de la Primera Catalana, després que els cinc partits disputats fins ara havien acabat tots amb empat. En aquesta ocasió i amb el retorn de públic a la Devesa s’ha imposat per 4-2 al Catllar, que encara no coneix el triomf.

Els rapitencs han sortit amb determinació i millor no podia començar el partit per als seus interessos, ja que al minut 4, Àlex Forés és objecte de penal, que transforma Valcárcel. Els rapitencs han portat el control del partit davant un rival lluitador, i a cinc minuts per al descans, Matty amb un bon xut llunyà supera al porter Edgar. Quatre minuts després Valcárcel, defineix dins l’àrea amb molt d’oportunisme, per seguir com a màxim realitzador del grup amb el quint gol en el seu compte particular. Els rapitencs marxen al descans amb una clara avantatge de tres gols.

Tot i la diferència existent al marcador, el conjunt visitant dirigit per Isaac Fernández, no s’ha rendit en cap moment, i només començar la segona part en tan sols sis minuts, recuperen les opcions de puntuar amb la transformació de dos penals, per part de Carles Palau, els dos per sancionar l’àrbitre unes mans, en el primer de Ricardo i en el segon de Becerra.

Ha reaccionat la Rapitenca, que no s’ha deixat sorprendre, i al minut 61, Matty ha llançat de forma magistral una falta des de l’esquerra, que ha entrat per tot l’escaire contrari de la portería defensada per Edgar. El gol ha estat la sentència i els rapitencs han sabut administrar bé la bona renda de dos gols a favor seu.