IniciHandbolPrimera victòria de l’Handbol Ascó com a local per trencar la mala...

Primera victòria de l’Handbol Ascó com a local per trencar la mala ratxa

Primera victòria com al pavelló municipal d’Ascó de l’Handbol Ascó en la quinta jornada de la Lliga Catalana d’Argent. Les riberenques van començar per davant amb una molt bona concentració, però el seu rival es va situar al minut 15, amb un preocupant 10-13, motivant el temps mort de Joel Bel, que va fer que intensifiquessin el treball defensiu dixant a les rivals amb només tres gols marcats en els catorze minuts que restaven fins a arribar a l’equador de la confrontació. Amb un parcial de 8-3 favorable a les riberenques capgiraven el duel altre cop per marxar al descans amb una renda de tres gols (19-16).

Bon inici de l’Handbol Ascó a la segona part, que va continuar portant la iniciativa en el joc i el marcador, fins aconseguir una màxima avantatge de 6 gols al minut 16 de joc (26-20). A 9 minuts per al final, les visitants després del temps mort demanat pel seu tècnic amb les locals mantenint la renda favorable (29-23), va reaccionar l’equip del Vallès Occidental treient profit de l’esgotament físic provocat pel desgast d’un partit molt exigent, els errors en els llançaments i les imprecisions en les passades, per situar-se a tan sols un gol (31-30). Gràcies sobretot a una enorme Idaira sota els pals asconencs fent aturades de molt mèrit i a Tània Marcos que feia pujar el definitiu 32-30 a 14 segons per al final, gol que li donava la tranquil·litat per a les Joel Bel.

La pròxima i sexta jornada jugaran el diumenge a les 12 hores del migdia, al pavelló municipal Miquel Poblet amb l’invicte Salle Montcada.

CLUB HANDBOL ASCÓ, 32 (19)
OAR GRÀCIA SABADELL JÚNIOR, 30 (16)

Club Handbol Ascó: Idaira Palenzuela, Sara Mendou, Tània Marcos (6), Gisela Gironès, Abril Pujol (7), Júlia Navarro, Judit Calbet (4), Maria Isabel Fernández (8), Aina Lasala (5), Abril Andreu (1), Yalaine Casañas, Uxue Mendigutxia, Mercè Bladé, Alba Cabanillas (1).

OAR Gràcia Sabadell Júnior: Cristina Pueyo (3), Clàudia Ponce (1), Clàudia Llordella, Alba Busquets (2), Marta Pardo (6), Sofia Davidof, Ester Sánchez (1), Helena Pérez (5), Marta Rodríguez (1), Lucia Quirós, Ivet Capella (1), Aina Merino, Àfrica Lázaro, Emma Ortiz, Júlia Juliana (1).

Àrbitres: Marçal Moncusí Cunillera i Dante Miguel Balletbó Domínguez amb Alexia Bertomeu Duran i Tomàs Bertomeu Balart com a cronometradors. Van excloure a la visitant Helena Pérez (21:30).

Parcials: 4-2 (5′); 7-7 (10′); 10-12 (15′); 14-13 (20′); 18-14 (25′); 19-16 (descans); 22-17 (35′); 23-19 (40′); 26-20 (45′); 28-23 (50′); 30-27 (55′); 32-30 (final).

Podeu veure la classificació de la cinquena jornada a la lliga catalana divisió d’argent femenina, clicant a la imatge inferior: