IniciMotorPrimeres posicions per als germans Arnau i Pau Monllau a la segona...

Primeres posicions per als germans Arnau i Pau Monllau a la segona prova del Campionat d’Espanya de Supermoto al circuit Kotarr

ESPORTS // Jornada molt positiva per als germans Arnau i Pau Monllau del Moto Club Amposta, en la segona prova del Campionat d’Espanya de Supermoto, diputat al circuit Kotarr en la localitat burgalesa de Tubilla del Lago, amb participació de més de 80 pilots.

En la categoria SM 250 Road, Arnau Monllau va pujar al tercer esglaó del podi, només superat per Julen Avila (CEC Alcarràs) i Jordi Losada (SRT), que van ocupar la segona i tercera plaça respectivament. En SMM Road, Pau Monllau va finalitzar en quart lloc, darrere d’Alejandro Rodríguez (MC Lleida), vencedor de la prova, seguit d’Àlex Ruiz (Racing Ruiz Team) i Loris Ford Dunn (Ctat. Albaida).

Després de disputades dos proves, Arnau Monllau és segon en la classificació general amb 82 punts, per darrere de Julen Avila amb 100, i Pau Monllau, quart amb 6. El líder és Àlex Ruiz amb 97, seguit d’Alejandro Rodríguez, 91 i Loris Ford Dunn, 70. La pròxima i tercera prova se disputarà el pròxim 8 de maig al circuit de Móra d’Ebre.