IniciPoliesportiuRemProp de 300 participants en la trenta-quatrena edició del Descens de l'Ebre...

Prop de 300 participants en la trenta-quatrena edició del Descens de l’Ebre Tortosa-Amposta

Al voltant de 300 participants van prendre part en la XXXIV Regata Descens de l’Ebre entre Tortosa i Amposta, que es va disputar el passat dissabte, organitzada pel Club de Rem Tortosa, Club Nàutic Amposta i la Federació Catalana de Rem, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, l’Ajuntament d’Amposta i l’IDECE.

La prova va sortir des del Centre de Tecnificació de Rem Olímpic del Club de Rem Tortosa, a Campredó, amb l’arribada al Club Nàutic Amposta, en un recorregut que enguany ha experimentat unes modificacions. Van competir remers i remeres pertanyents a 10 clubs, la majoria de catalans, i els aragonesos de l’Helios de Saragossa i Mequinença.

Els representants ebrencs i sobretot del CN Amposta, van acaparar moltes de les primeres posicions. En l’últim tram també de forma paral·lela es va disputar algunes regates de muletes.

Pel que fa a les regates disputades, amb victòries ebrenques en esquif sénior es van imposar Adela Romero (Club de Rem Tortosa) i per part del Club Nàutic Amposta, en 8+ cadet masculí, Edgar Juan, Àlex Alemany, Joan Torta, Albert Vallés, Teo Sánchez, Enric Gisbert, Pol Capella i Pau Alegre, en 2 escull juvenil, Marta Mariano i Noa Guasch; en 2 sense juvenil Alexander Delgado i Aleix Rangel, en 4+ veterans Manolo García, Diego Vilar, Carlos Goldero, José Astudillo i Pau Recio (timoner), en 4 escull veteranes Núria Domingo, Noèlia Garriga, Joana Estévez i Pilar Múria.

ARTICLES RELACIONATS

Últimes notícies