IniciPoliesportiuAtletismeProtagonisme ebrenc en el nou organigrama tècnic de la Federació Catalana d'Atletisme

Protagonisme ebrenc en el nou organigrama tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme

Les Terres de l’Ebre tindran una major representació a la Federació Catalana d’Atletisme, amb la nova junta directiva que ja presideix Mercé Rosich, i en la que forma part com a vocal el president de l’Atletisme Terres de l’Ebre, Pau Galiana.

També tindrà més protagonisme el nou Comité Tècnic, amb una composició que ha donat a conéixer el nou director tècnic Quim Erta, en el que forma part Pau Cecília, que serà el responsable de l’àrea de llançaments. És a més l’actual director Tècnic de la Unió Atlètica Montsià, llicenciat en educació física per l’INEFC Barcelona UB; Màster en alt rendiment esportiu pel Comité Olímpic Espanyol UAM i RETAN per l’INEFC Barcelona UB; Entrenador nacional d’atletisme RFEA i del Centre Tecnificació Esportiva Terres de l’Ebre (Amposta).

Per la seua banda Álvaro Aljarilla, serà l’adjunt de l’àrea de velocitat i tanques, que te com a responsable en el Comitè Tècnic a Àlex Codina, tècnic de la Federació Espanyola d’Atletisme al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. Álvaro que formarà part de la Comissió d’Entrenadors és l’actual director tècnic de l’Atletisme Terres de l’Ebre, Entrenador Nacional d’Atletisme; Cicle Superior TAFAD; Quiromassajista Esportiu ORTHOS, Grau d’Educaciól Primària amb menció en Educació Física, i en la seua etapa com a atleta en actiu després de competir amb l’equip tortosí, va estar sis temporades al FC Barcelona, aconseguint diversos títols de campió de Catalunya i Espanya en proves de velocitat, va ser internacional amb la selecció espanyola, i forma part del top-10 de millors velocistes catalans.

A més, Enric Obiol de la UA Montsià, també formarà part de la Comissió d’entrenadors, en representació del sector de salt amb perxa. Enric Obiol és llicenciat en CAFE per INEFC Lleida, Màster formació del professorat de secundària, Entrenador nacional RFEA, director tècnic de la UAM i entrenador de la UAM i el Centre de Tecnificació.

La resta de tècnics que configuren l’organigrama del nou Comité Tècnic són: Andreu Novakosky, responsable de Mig-fons i Fons, Antonio Corgos, responsable de Salts, Pau Cecília, responsable de Llançaments, Fernando Martínez, responsable de Proves Combinades, Maria Carbó, responsable de Cros i Ruta, José Manuel Rodríguez, responsable de Marxa, Alfonso López, responsable de Trail, Jaume Vilà, responsable de Categories de Promoció i Carles Lorente, Responsable de Formació i Recerca.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + = 15

Últimes notícies