IniciHandbolQuarta victòria consecutiva de l’Handbol Ascó superant a un aspirant a l’ascens

Quarta victòria consecutiva de l’Handbol Ascó superant a un aspirant a l’ascens

L’Handbol Ascó continua la ratxa positiva de resultats, aconseguint la quarta victòria consecutiva, superant per 34-32 a l’Handbol Sant Quirze, quart classificat i un dels ferms aspirants a l’ascens. L’equip asconenc ha pujat un lloc a la taula classificatòria i ja ocupa la sisena plaça.

El partit va tenir dos parts molt diferenciades. Una primera on l’equip riberenc va sortir molt concentrat, arribant a recuperar fins a 8 pilotes i jugant ràpid, anotant 8 dels 20 gols d’aquesta primera part en contraatacs i contra-gols. Els trenta primers minuts van acabar amb un marcador favorable a les asconenques de 20-15. L’equip dirigit per Joel Bel, va sortir a la pista per jugar la segona part del partit amb alguns dubtes, i van tardar gairebé 5 minuts per obrir el marcador. El cansament i les imprecisions, van fer que el Sant Quirze anés escurçant la distància al marcador. Els últims 5 minuts van ser de bogeria, amb moltes pèrdues de pilota per part de les de la Ribera i desencert de cara a porteria de les del Vallès, juntament amb les aturades de les porteres del juvenil de l’Ascó, van fer que el partit acabés amb un marcador favorable a les locals.

La pròxima vintena jornada, jugaran el diumenge a les 17:30 hores, al Complex Esportiu de les Comes, davant el Servisimó Handbol Igualada.

CLUB HANDBOL ASCÓ, 34 (20)
HANDBOL SANT QUIRZE
, 32 (15)

CH Ascó: Tània Marcos, Sara Mendou, Júlia Navarro, Abril Pujol, Xènia Treig, Carla Martínez, Judit Calbet, Aina Lasala, Mercè Bladé, Ainhoa Morentin, Paula Manrique, Uxue Mendigutxia, Agnès Grau, Maria Isabel Fernández, Edurne González.

Podeu veure la classificació de la dinovena jornada a la primera divisió catalana de sènior femení, clicant a la imatge inferior: