IniciFutbol salaQuatre àrbitres ebrencs passen les proves físiques i són aptes per pitar...

Quatre àrbitres ebrencs passen les proves físiques i són aptes per pitar a futbol sala

Els quatre àrbitres de les Terres de l’Ebre, van superar aquest dissabte les primeres proves físiques que fa passar el Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol, sent aptes per a disputar les respectives categories del futbol sala.

Així doncs, els ampostins Joan Solà (col·legiat de 2a B) [en la primera convocatòria que es va celebrar a principis del mes de juliol de i Sergi Magriñà (àrbitre de base), el tortosí Roger Platero (àrbitre de 1a catalana) i el rapitenc Albert Navarro [que enguany passa de ser àrbitre assistent a dirigir partits de base], van complir amb els temps mínims de les tres proves que van haver de passar i que són obligatòries per a tots els membres del CTAFS. L’altre àrbitre ampostí de base, Heribert Hermano, va quedar pendent de la repesca.

Enguany les proves van patir sensibles modificacions, amb la ‘Triafs’: que persegueix controlar la resistència mitjançant un test en el que es corra de manera frontal i lateral amb descansos intermitents i l’’Habilitat ‘T”’: que controla l’habilitat i destresa dels canvis de ritme i moviments en distàncies curtes. Es va mantenir la dels sprints de trenta metres, passant de cinc repeticions a només tres.

Van ser convocats un total de 244 àrbitres, dels quals, 4 van ser absents. Dels 240 que es van presentar, 229 van ser aptes i 11 no van superar les proves físiques.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 57

Últimes notícies