IniciPoliesportiuEscacsQuatre jugadors del Club Escacs Amposta van competir al Campionat d’Europa d’Escacs...

Quatre jugadors del Club Escacs Amposta van competir al Campionat d’Europa d’Escacs Escolar d’Irlanda

Els components del Club Escacs Amposta, Gerard Tallada, Climent Ferré, Eloi Luque, Marc Perolada de l’Escola Miquel Granell, i Mateo Corchón (CA Tajamar de Madrid), van ser els representants de l’estat espanyol al Campionat Europeu d’Escacs Escolar 2024, disputat del 31 de maig al 7 de juny a la University Limerick d’aquesta ciutat irlandesa, amb la participació de 191 jugadors provinents de 18 federacions europees, que es jugar a 6 categories d’edat: U7, U9, U11, U13, U15 i U17, oberta i femenina per separat. El Campionat es va jugar a 9 rondes, sistema suís, amb control de temps de 90 minuts per a tot el partit + increment de 30 segons per cada jugada, a partir de la primera jugada. L’esdeveniment va estar organitzat per la Unió Irlandesa d’Escacs sota els auspicis de la Unió Europea d’Escacs.

Gerard Tallada en la categoria U-13, va finalitzar en una meritòria sèptima posició, amb 5,5 punts, com el sext classificat, amb victòria davant Ethan Cole (Irlanda), Pengxiao Zhu (Anglaterra), Viviaan Verlekar (Irlanda), Jakub Golebiowski (Polònia), empat amb Korneliusz Bartczak (Irlanda), Ali Arper Celik (Turquia), candidat màster, que desprès va ser el campió amb 7 punts, Tobias Komarek (República Txeca), i derrota davant els turcs Umut Anil Dogan i Gorkem Unsal, que van ocupar la tercera i quarta posició respectivament amb 6,5 punts. El segon va ser el romanès Dragos Stefan Leu, amb idèntica puntuació.

Climent Ferré va acabar en vint-i-unena posició amb 3 punts i Marc Perolada en vint-i-cinquena, amb 2,5. Eloi Luque en U-11 va finalitzar en vint-i-setena posició amb 3 punts. El jugadors turcs van acaparar els quatre primers llocs, amb triomf d’Ali Poyraz Uzdemir, amb 8 punts, els mateixos que el segon classificat Ege Oz.

Galeria d’imatges:

Fotos: Cedides

Gerard Tallada
Climent Ferré
Marc Perolada
Eloi Luque
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 14

Últimes notícies