IniciPoliesportiuEscacsQuatre jugadors ebrencs han representat a la selecció catalana en el Campionat...

Quatre jugadors ebrencs han representat a la selecció catalana en el Campionat d’Espanya sub-12 a Antequera

Xavier Mompel (CE Tortosa), amb la setzena posició, i sext dels participants de primer any amb menys d’11 anys, ha estat el més destacat dels representants ebrencs, que han competit representant a la selecció catalana, present amb 23 jugadors i jugadores, al Campionat d’Espanya en la categoria sub-12, que s’ha disputat a la ciutat granadina de Salobreña, amb la participació total de 164.

Dani Tabuenca Mendataurigoitia (Cantabria), s’ha imposat amb un total de 8 punts de 9 possibles. L’han acompanyat al podi, el madrileny Alonso Feal Albala, amb 7,5 punts, i l’extremeny Víctor Navarro Martínez, amb 7 punts.

En la classificació femenina, la canària Helena Joana Li Chen s’ha proclamat campiona amb 6 punts. Han finalitzat amb 5,5 punts, la subcampiona Elena Rodríguez Canovas de Múrcia i la tercera classificada Laia Garcia Rodríguez de Catalunya.

Xavier Mompel ha finalitzat amb cinc victòries davant Ariadna Muñoz (Andalusia); Georgii Chenyshiv (Murcia); Fèlix Antonio Ilica (Astúries); Guillermo Beneyto (Valencia) i la catalana que es presentava com a primera femenina del rànquing Laia Garcia Rodríguez. Va fer taules amb Miguel Menéndez (Astúries), i Alonso Feal (Madrid), perdent amb els seus companys de selecció Pau Manel Prada i Daniel Salinas, que competia com a primer en el rànquing, al que es va enfrontar en l’última partida.

Per part del CE Amposta, Pol Jordana va ocupar la posició 67a, el vint-i-novè sub-11, Alejandro Sánchez, 75a i trenta-dosè sub-11, i Júlia Miró la 99a, quaranta dosena sub -11, i onzena fèmina amb quart lloc de la seua categoria.

Ara al mateix escenari comença la disputa de la competició sub-14, amb presència com a components de la selecció catalana de Xavi Mompel, que repeteix en una categoria encara de superior edat, i Gerard Año (Peo Vuit Roquetes).

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies