IniciPoliesportiuNatacióQuatre medalles del Club Natació Amposta al Campionat de Catalunya Open d'Hivern...

Quatre medalles del Club Natació Amposta al Campionat de Catalunya Open d’Hivern infantil i júnior

El CN Amposta ha tornat amb un bon botí de 4 medalles al Campionat de Catalunya Open d’Hivern infantil i júnior, disputat en quatre intenses jornades a la piscina de la Nova Escullera de Barcelona, després de les dos fases que es van portar a terme, primer al CN Sabadell el primer cap de setmana de desembre i la segona fase del 9 al 12 de desembre al CN Barcelona.

En el cas del campionat infantil, el CN Sabadell va ser el campió, seguit del CE Mediterrani i, en tercer lloc, el CN Sant Andreu. Pel que fa a la competició Júnior, el CN Sant Andreu va acabar al capdamunt del podi, el CN Barcelona segon i el CN Mataró tercer.

En la competició es van decidir els clubs campions i es van repartir tant les copes als tres primers clubs de cada categoria com els trofeus individuals als millors nedadors i nedadores. En ser una competició open hi va haver molta participació internacional i un nivell molt alt de marques, que es veu reflectit en totes les millors marques que es van batre.

Per part del CN Amposta en la categoria infantil, Marc Jordà es va penjar dos medalles de bronze en els 100 lliures, amb un temps de 55″23 i en els 200 lliures, amb 1’59″47. Fiona Vizcarro, va obtenir la medalla de plata en els 50 metres braça amb 34″84, i Pau Nikita Poparcea als 100 esquena amb 1’03″31.

Marc Gonçalves va millorar les seues marques, quedant-se molt prop de disputar les finals. Josep Maria Roselló va ser el representant del Club Natació Tortosa, que va competir en vuit proves, i es va classificar per disputar les finals dels 100 esquena, on va invertir un temps de 1’05″97, 200 esquena, 2’24″20, i 200 papallona, 2’28″46.