IniciPoliesportiuJudoQuatre podis per als judoques ebrencs a la Supercopa d'Espanya júnior

Quatre podis per als judoques ebrencs a la Supercopa d’Espanya júnior

El CEM Mundet, de Barcelona va acollir una nova edició de la Super Copa Catalunya junior de judo, amb participació del Centre de tecnificació Priorat-Terres de l’Ebre, representat per Natàlia Penas -52, Roger Nadal -60, Lyubomyr Gregoric -66, Julio Fernández -73 i Andreu Pérez-100, que van aconseguir un botí de quatre medalles en les seues cinc participacions. Natàlia Penas-52, en una lliga de quatre judokes, va guanyar dos combats, perdent el tercer, i obtenint la medalla de plata, Roger Nadal -60, va perdre el seu primer combat sense opció a repesca. Lyubomyr Grigoric –66, es va imposar en tres combats continuats arribant a semifinals, on perd i accedeix a la lluita pel bronze, assolint la victòria. Julio Fernández-73, va guanyar el primer combat perdent el següent, però amb opció de repesca, on va sortir victoriós, accedint a la lluita pel bronze on va superar al seu rival per a pujar al podi.

Andreu Pérez Campos, -100 també va competir en una lliga de dos grups, guanyant un combat i perdent un altre, classificant-se segon del seu grup i lluitant per una plaça en la final, perdent el combat de semifinals, però emportant-se un merescut bronze.

El pròxim cap de setmana es disputarà la competició en la categoria infantil.