IniciPoliesportiuBall de salóQuatre representants del Twist Dancelab Tortosa obtenen la promoció de categoria

Quatre representants del Twist Dancelab Tortosa obtenen la promoció de categoria

El Twist Dancelab Tortosa està de celebració després de l’obtenció per part de quatre de l’ascens de categoria del seus components individuals de la promoció de categoria en les modalitats Estàndard i Llatí. Cinta Talarn ha promocionat a C Nacional Llatí, mentre Abril Grau i Edurne Pino ho han fet a Primera Territorial Estàndard, i Idoia Lleixà a Primera Territorial Llatí.

D’acord amb la reglamentació vigent, tant les parelles com participants de l’especialitat Individual Llatins i Estàndard de categories territorials assoleixen l’ascens de categoria participant en un mínim de 6 competicions puntuable, i aconseguint una puntuació en el Rànquing Nacional de 48 punts per pujar de Segona a Primera Territorial, i 510 per l’ascens de Primera Territorial a Categoria Nacional.

La promoció s’obté automàticament en la data que s’arribe a aquesta puntuació, i des de la Federació Espanyola de Ball Esportiu, s’envia un escrit notificant l’ascens de categoria al club al qual pertany la parella o esportista individual.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

66 + = 76

Últimes notícies