IniciMotorEnduroQuinta posició d'Aitor Pla en la prova inaugural de la Copa Espanya...

Quinta posició d’Aitor Pla en la prova inaugural de la Copa Espanya d’Enduro Infantil

La població castellonenca de Cabanes, va acollir la primera prova de la Copa d’España d’Enduro Infantil, amb participació de 40 pilots, en una jornada apassionant de motociclisme. La carrera va tenir molts al·licients, i els més petits de la disciplina van complir, donant un bon espectacle.

La primera posició va ser per a Pedro Godoy (MC Moto Off), amb un temps de 14:53.970, seguit de Francisco Ángel Galán (Team Pavo &), a 8.640, en segon lloc, i en tercer per Joel Parra a 9.490. En quinta posició es va classificar Aitor Pla (MC Alcanar) a 22.610, i en novena, Joan Suazo (MC Amposta) a 1:07.290.

En la prova femenina primer lloc per a June López, la més ràpida en quasi totes les passades per les especials preparades per l’organització, finalitzant amb un temps de 16:58.570, entrant en quinta posició Júlia Amor (MC Circuit de Mora), a 2:14.060.

La pròxima prova del Campionat d’Espanya d’Enduro Infantil, es disputarà a Jerez de los Caballeros, Badajoz, el 14 de maig.