IniciPoliesportiuJudoQuinta posició del judoca Lyubo Grygoriv al Campionat Estatal d'Espanya Júnior

Quinta posició del judoca Lyubo Grygoriv al Campionat Estatal d’Espanya Júnior

ESPORTS // El Nucli de Tecnificació Priorat-Tortosa va comptar amb una representació de judoquqes, al Campionat Estatal-Selecció Campionat d’Espanya Júnior, que es va disputar al pavelló de  Badia del Vallès.

Lyubo Grygoriv (-60 quilos), que va ocupar la quinta plaça, després de guanyar el primer combat i perdre contra el que seria després campió, va accedir a la repesca, va guanyar dos combats i va arribar a la lluita per la medalla de bronze, a la qual va tindre opcions.

En -73 quilos, Julio Fernández va guanyar el primer combat, va perdre el següent i a la repesca va obtindre una victòria i una derrota, fins a acabar en sèptima posició. Roger Nadal (-60 quilos) i Àngel López (-73 quilos) van perdre el primer combat i no van tenir opció a repesca.

La pròxima cita per al Nucli de Tecnificació Priorat-Tortosa serà la Copa Cadet del 30 de maig a Badia del Vallès.