IniciPoliesportiuHoquei PatinsReacció insuficient al Vendrell del CHP Amposta a la segona part

Reacció insuficient al Vendrell del CHP Amposta a la segona part

El partit va tenir dues fases molt diferenciades, amb un primer temps d’iniciativa local, i la reacció ampostina a la segona part, insuficient per puntuar a la pista del CE Vendrell davant el conjunt local, en un partit on els ampostins no van poder disposar de Josep Garcia per lesió.

El CE Vendrell va sortir més endollat al partit, portant el control amb un joc de molta intensitat i dificultant molt la creació visitant, deixant molt pocs espais. Els locals es van avançar amb tres gols, arribant al descans amb una bona renda i un marcador favorable de 3-0.

Al segon temps els ampostins van sortir amb més determinació, i amb tres gols consecutius d’un inspirat Pau Esquerré, el tercer de falta directa, van situar l’empat, recuperant les opcions de poder puntuar. Els locals van tornar a marcar, però Ferran Pons situava l’empat a quatre. El tram final va ser trepidant amb molt de ritme. El CP Calafell es va posar de nou per davant amb tres gols de diferència, a tan sols tres minuts per acabar el partit. Els jugadors de l’equip ampostí no es van resignar a la derrota, i a tan sols un minut per al final va aconseguir el sèptim gol, provocant uns darrers instants de molta emoció.

La pròxima jornada el CHP Amposta rebrà al CP Calafell, rival directe en la lluita per la permanència, en partit que es disputarà el divendres a les 21:45 hores al pavelló municipal ampostí.