IniciFutbolFutbol femeníRemuntada agònica del Gandesa femení amb onze justes

Remuntada agònica del Gandesa femení amb onze justes

Quan pitjor se li havien posat les coses després que les locals aconseguissin situar dos gols de marge al marcador al temps de descans i afrontant el partit amb tan sols onze efectius justos, mermades per les absències i baixes per lesió, el Gandesa femení de Jordi Calvo va protagonitzar un segon temps espectacular que a la heròica va aconseguir donar-li la volta al partit, al temps de descompte, i sumar una valuosa victòria davant un conjunt que a la primera volta va aconseguir esgarrapar els tres punts del municipal terraltí.

La primera meitat arrancava amb el conjunt local molt més ben situat sobre el terreny de joc, un fet que poc va tardar en reflectir-se al marcador quan a través de Nerea s’avançaven als dotze minuts de joc. No obstant això, responien d’immediat les gandesanes que sis minuts més tard empataven mitjançant una acció personal per banda de Sara que s’internava a l’àrea i amb una rematada creuada establia l’empat a un. Tot i així, el domini territorial vilanoví no tardava en fer-se efectiu reaccionant al gol visitant i quatre minuts més tard, en una acció pràcticament calcada a la del gol inaugural Nerea les tornava a posar en avantatge. Fins a arribar a l’equador de la confrontació, les noies de Calvo no podien reaccionar ni generar arribades clares de gol i eren les locals qui a dos minuts de la finalització aprofitaven una pilota mal refusada per la reraguarda terraltina per afusellar Jéssica el tercer gol, que posava el partit molt coll amunt per al conjunt ebrenc.

Iniciat el segon temps, i després del pas pels vestidors, el Gandesa sortia a pel partit tot i les mancances que evidenciaven, i van fer-se amb el control del partit. Les de la capital de la Terra Alta assetjaven de forma incesant els dominis de Sara, la portera de les del Garraf, i poc abans d’arribar al quart d’hora de joc, en una pilota filtrada entre dos defensores habilitava a Andrea Cuello per a marcar el segon gol i donar-li esperances d’empatar al conjunt ebrenc. Amb el 3-2, les de Jordi Calvo es creixien i insistien a la recerca del gol de l’empat que no arribaria fins al tram final, arran d’una falta directa a la frontal de l’àrea que Andrea Cuello rematava amb un xut creuat i pràcticament per l’escaire el gol que les permetia anivellar el resultat. Però, quan tothom donava el punt per bo, Janira en una nova falta a fora la frontal de l’àrea feia una rematada inapelable que li permetia a les terraltines donar-li la volta al partit i sumar els tres punts que els permeten sumar 9 dels darrers 12 punts disputats, situant-se ara a un sol punt de les vilanovines.

CF VILANOVA, 3
CF GANDESA, 4

CF Vilanova: Sara, Sandra, Emi, Jéssica, Jenifer, Aida, Nerea, Carla, Maria, Judith, Ghizlane. També van jugar: Noèlia, Paula, Gemma, Euge.

CF Gandesa: Aida, Paula Frígola, Laura, Paula Aguiló, Jazmin, Andrea Cuello, Janira, Ariadna, Cinta, Iuliana, Sara.

Àrbitre: Max Guasch Rovira, de la delegació arbitral del Penedés-Garraf. Va amonestar a Sara (51’) del CF Gandesa.

Gols: 1-0, Nerea (12’); 1-1, Sara (18′); 2-1, Nerea (22′); 3-1, Jéssica (43′); 3-2, Andrea Cuello (58′); 3-3, Andrea Cuello (88′); 3-4, Janira (90’+2′).

La classificació al grup 2 de la lliga femenina provincial, després de disputar-se la quinzena jornada del campionat de lliga, queda com podeu veure a la imatge inferior: