IniciFutbolFutbol femeníRemuntada de la Rapitenca que les deixa líders en solitari del grup...

Remuntada de la Rapitenca que les deixa líders en solitari del grup (3-4)

Quan pitjor se li ficaven les coses al conjunt de Víctor Borja i Noèlia Ontañón que al descans cedien per 3 gols a 1, la Rapitenca va apel·lar a l’orgull i va quallar una segona part pletòrica i plena d’encert que li permetia donar la volta al partit i seguir sumant de tres en tres en aquesta arrancada de temporada.

El partit se li girava d’esquena al conjunt del Montsià quan als primers compassos de la primera meitat, quan Dylan aprofitava per perforar la porteria visitant aprofitant un error en la sortida de pilota des del darrera de les de Borja. Tot i això, tenien la suficient capacitat de reacció per a respondre fruit del domini territorial evident de les marineres que aconseguien l’empat tan sols cinc minuts després d’encaixar el primer gol, quan en una centrada al cor de la petita i després d’un seguit de rebots Sorribes era la més llesta de la classe per enviar-la al fons de la xarxa i restablir així la igualtat al marcador. No obstant això, les locals se seguien mostrant molt eficaces en les seues arribades i en una pilota filtrada en profunditat Dylan a les acaballes del primer temps assestava un cop psicològic al partit tornant a posar per davant al resultat a les locals (41). No acabaria aquí la situació adversa, ja que en la darrera jugada del primer temps una nova escapada en velocitat de Dylan li permetia donar la passada de la mort enrera perquè Carme afusellés el tercer gol, que complicava i molt les coses per a les de la Devesa.

Però lluny d’enfonsar-se les del Montsià van quallar una segona meitat impecable i on van aprofitar totes les ocasions que al primer temps havien desaprofitat. Fruit d’aquesta dinàmica favorable, en una passada a l’espai Escribano guanyava l’esquena a les defensores i tot sola davant Judith la batia amb una rematada creuada a la qual no va poder res la portera. El gol li donava ales a les de la Devesa, que seguien collant al Cubelles fins que Escribano rebia la pilota entre línies i a la mitja volta connectava una rematada inapel·lable per sobre la portera local des de la línia de la frontal, que significava l’empat a tres quan s’havien disputat vint-i-quatre minuts de la segona meitat. Amb les visitants crescudes per haver aixecat un partit que se’ls havia posat molt complicat, sis minuts més tard, Laura Balsebre rebia la pilota a la línia de la frontal des d’on rematava i el rebot d’aquesta acció afavoria a Sorribes que culminava la remuntada amb el 3-4 faltant encara catorze minuts per a la conclusió.

En resum, gran victòria de les de Borja i Ontañón que dormen líders provisionals en solitari del grup a falta de saber la resta de marcadors de la cinquena jornada de lliga i que a més consolida les expectatives de lluitar per l’ascens en el primer any que competeixen en la disciplina del futbol-11.

Sala de premsa:

Per a Víctor Borja, va estar un “partit d’ofici on hem hagut de remar contracorrent molt de partit, però on he de felicitar a les meues jugadores, pel treball i desgast realitzat, tenint en compte que només disposàvem de dos canvis a la banqueta per possibles substitucions. Avui, a diferència del que va passar set dies abans, s’ha pogut veure la millor versió de la Rapitenca que han acabat rebentades. Aquest és el camí a seguir davant la visita del Tarraco, que resta invicte igual que nosaltres, a falta de conèixer el resultat de demà diumenge. Aquesta classe de partits, són els que et donen la lliga i són tres punts que valen or” argumentava el tècnic rapitenc.

La propera jornada:

Després de culminar aquesta gran remuntada davant el Cubelles, la setmana vinent rebran en un dels partits de la jornada al Tarraco, rival directe en la lluita per l’ascens. Les tarrragonines fins al moment no han cedit cap derrota igual que les marineres. Serà un duel que pot decidir moltes coses, tot i estar encara en els primers compassos de la temporada. Serà a partir de les 12 del migdia a la Devesa.